#Time2Vote De la 10:00: Duplex VIDEO LIVE SNSPA București – satul Ciuruleasa, Alba

#Time2Vote De la 10:00: Duplex VIDEO LIVE SNSPA București – satul Ciuruleasa, Alba

EURACTIV.ro organizează marți o dezbatere cu privire la impactul Parlamentului European în comunități, într-un duplex de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și Căminul Cultural din Ciuruleasa, județul Alba.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=Qvgmb0sduM0

EURACTIV România în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează marți, începând cu ora 10:00, prima dezbatere de tip duplex în cadrul proiectului “eduVOTE in your village – schools as a bridge to debate about 2019 EU elections in rural communities”, cofinanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului de subvenții al Parlamentului European în domeniul comunicării.

Evenimentul are loc, în paralel, la sediul SNSPA din Bld. Expoziției nr. 30A, sala 804, etaj 8, sectorul 1 București și la Căminul Cultural al comunei Ciuruleasa, județul Alba.

Dezbaterea de tip duplex, transmisă LIVE VIDEO pe www.euractiv.ro și pe contul Facebook al EURACTIV România, oferă, astfel, reprezentanților mediului academic, formatorilor de opinie și tinerilor/studenților bucureșteni ocazia unui dialog cu membrii unei comunități locale rurale.