EUROSFAT 2017, a 5-a ediţie a celui mai mare forum de dezbateri europene din România

EUROSFAT 2017, a 5-a ediţie a celui mai mare forum de dezbateri europene din România

Organizator
EUROPULS – Centrul de Expertiză Europeană, iniţiatorul forumului EUROSFAT, este o organizaţie non-guvernamentală înființată în anul 2010 la Bruxelles de un grup de experți români în afaceri europene. Scopul Europuls este de a promova procesul de integrare europeană în România dar şi de a contribui la dezvoltarea unui spaţiu public european. Europuls urmăreşte să încurajeze dezbaterile publice pe teme europene prin articole și studii, precum și prin organizarea de dezbateri, ateliere de lucru și conferinţe, printre participanții la aceste evenimente numărându-se comisari europeni, europarlamentari români şi străini, lideri politici, reprezentanți ai societăţii civile, experți şi jurnaliști.

Pentru mai multe detalii:
web: www.europuls.ro
facebook: https://www.facebook.com/events/2287392598152649/

Eveniment realizat cu sprijinul și sub patronajul Parlamentului European, al Reprezentanței Comisiei Europene în România și al Președinției Malteze a Consiliului Uniuniii Europene.

EUROSFAT este forumul anual de dezbateri europene organizat în România ce are scopul de a aduce împreună politicieni, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mediului de afaceri, experţi și cetățeni pentru a dezbate asupra celor mai importante teme de pe agenda europeană.

Eurosfat este organizat sub patronajul şi cu cooperarea Parlamentului European, a Reprezentanţei Comisiei Europene în România și a Preşedenţiei Malteze a Consiliului UE.

Temele acestei ediţii includ – Agenda Digitală, Politica Agricola Comună, Apărarea la Est, Designul Urban, CETA, Anti Corupţie, Energie, Egalitatea de Gen, Lupta împotriva populismului și 30 Ani de Program Erasmus.

Pentru înscrieri şi agenda vă rugăm accesaţi www.eurosfat.ro. Ne vedem la Eurosfat!