EDYS20

European Digital Youth Summit – EDYS20

European Digital Youth Summit – EDYS20 este un eveniment ce va avea loc online și va reuni peste 100 de cetățeni români care vor discuta despre impactul pandemiei asupra utilizării internetului, fake news, identitatea digitală și cyberbullying.

GEYC va coordona la nivel național acest proiect alături de un număr de parteneri naționali și regionali, printre care și Centrul Europe Direct Alba Iulia.
Pentru mai multe informații și pentru înscriere, puteți accesa www.edys.eu.

https://www.facebook.com/GEYCRomania/
#WeTheInternet #EDYS20

Eveniment: European Digital Youth Summit 2020 – Dialog cu cetățenii
https://www.facebook.com/events/1445752515812285

În ultimii 30 de ani, Internetul a devenit un bun utilizat de aproximativ jumătate din populația globului. În ciuda faptului că jumătate din lume este încă neconectată, impactul tehnologiei asupra societății este incredibil de mare. De aceea, este important ca cetățenii să fie consultați cu privire la viitorul internetului, iar actorii cheie ai procesului de reglementare a internetului să fie la curent cu părerile cetățenilor.
Tocmai acest lucru își propune să facă European Digital Digital Summit (EDYS), care se va desfășura anul acesta online între 8 și 10 octombrie 2020. Atelierele din zilele de 9 și 10 octombrie sunt dedicate exclusiv participanților români.