Eu sunt Europa: participă la concursul nostru foto pe Instagram

Eu sunt Europa: participă la concursul nostru foto pe Instagram

Alegerile europene se aproprie și vor avea un impact asupra viitorului UE, însă ceea ce nu se va schimba este faptul că noi toți suntem Europa. De aceea, distribuie o fotografie cu tine care să scoată în evidență chipurile Europei și vei avea șansa să câștigi o excursie la Parlamentul European din Bruxelles, pe 4 mai.

Regulament:

publică o fotografie cu tine, cu una sau mai multe persoane sau cu cineva drag ție și spune-ne povestea din spatele acestei fotografii;
când publici fotografia, folosește hashtag-ul #iameurope și eticheta @europeanarliament;
abonează-te la platforma noastră dedicată alegerilor europene: dedataastavotez.eu
termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 1 aprilie, ora 12:00 CET.

Cine poate participa?

Pentru a putea intra în competiție, trebuie să fii cetățean al unei țări UE, să ai peste 18 ani, să ai toate drepturile de autor pentru fotografiile tale, contul tău să fie public și, în cazul în care vei câștiga, să fi disponibil să călătorești la Bruxelles pe 4 mai.

Premiul

Vor fi șase câștigători: cinci vor fi aleși de noi, iar unul de voi. Pe durata desfășurării concursului, vom reposta pe contul de Instagram al Parlamentului câteva dintre cele mai reușite fotografii realizate de voi, iar cele care vor strânge cele mai multe „like-uri” vor fi fotografiile câștigătoare.

Fotografiile câștigătoare, alături de câteva dintre cele mai reușite portrete distribuite pe Instagram, vor fi expuse la Parlamentul European din Bruxelles, ca parte a unei expoziții care va avea loc pe 4 mai. Cei 6 câștigători vor fi invitați la acest eveniment.


sursa / mai multe detalii: https://www.europarl.europa.eu/news/ro/headlines/eu-affairs/20190117STO23723/eu-sunt-europa-participa-la-concursul-nostru-foto-pe-instagram