Dezbatere pe teme europene „Quo Vadis, Europa?”

Dezbatere pe teme europene „Quo Vadis, Europa?”

În cadrul seriei de evenimente organizate pentru celebrarea a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează vineri, 31 martie, de la orele 11.00, o dezbatere pe teme europene, intitulată „Quo Vadis, Europa?”. Link: https://edalba.ro/60-de-ani-de-uniune-europeana/
Data: 31/03/2017 – 11:00

La eveniment vor participa Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Vincent Lambotte, coordonatorul Departamentului Comunicare al Reprezentanței Comisiei Europene în România, și prof. Dr. Corina Micu, coordonatorul Oficiului pentru relații internaționale al Universității Transilvania.

Dezbaterea, care se va concentra pe subiecte precum cele cinci scenarii pentru viitorul Europei, Corpul european de solidaritate sau programul educațional Erasmus+, va fi moderată de Iulia Badea-Gueritée și Augusta Oniță, director Libris.

Evenimentul va avea loc în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Târgului internațional de carte și muzică Libris, care se desfășoară în Brașov între 30 martie și 1 aprilie 2017.

sursa: http://ec.europa.eu/romania