Concursul de eseuri pentru tineri – Săptămâna europenă a IMM-urilor

Concursul de eseuri pentru tineri – Săptămâna europenă a IMM-urilor

Săptămâna europeană a IMM-urilor, sub patronajul comisarului european pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, a lansat un concurs de eseuri pentru tineri cu vârsta între 16 și 25 de ani din statele membre ale Uniunii Europene și țările partenere COSME.

articol-038

Aceștia trebuie să scrie un eseu în limba engleză, de maximum 2.500 de cuvinte, răspunzând la întrebarea: “Ce poate face UE pentru a încuraja mai mulți tineri să devină antreprenori”.

Câștigătorul premiului întâi își va prezenta eseul la Adunarea IMM-urilor de la Bratislava, în fața unui public de peste 600 de delegați. Acestuia îi vor fi asigurate cheltuielile de cazare și călătorie. Câștigătorii premiilor doi și trei își vor prezenta eseurile în format video pe ecranul de la Adunarea IMM-urilor.

Eseurile câștigătorilor vor fi promovate pe canalele de social media ale Săptămânii europene a IMM-urilor.

Câștigătorii vor fi anunțați la Bruxelles în noiembrie.

Competiția face parte din Săptămâna europeană a IMM-urilor, o campanie anuală paneuropeană de promovare a antreprenoriatului în Europa. Evenimentele emblematice ale Săptămânii sunt Reuniunea IMM-urilor și decernarea Pemiilor de promovare a întreprinderilor europene.

DL: 2 septembrie 2016

Detalii @ https://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/youth