Concurs Foto/Video – “This Time I’m Voting”

Concurs Foto/Video – “This Time I’m Voting”

Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:
Să deţină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume real;
Să fie fani ai paginii de Facebook https://www.facebook.com/edalbaiulia;
Să acceseze pagina concursului https://edalba.ro , să își creeze un cont şi să urmeze instrucţiunile descrise pentru a participa.

Să uploadeze direct pe pagina de web amintită un material foto sau să transmită pe adresa concurs@edalba.ro în intervalul 17-25 Mai un material de tip foto sau un link cu un video (de preferat link de Youtube) privind importanța participării la vot la alegerile europarlamentare din 25 mai 2019.

Astfel în luna MAI tinerii de la nivelul celor 4 județe vor fi îndrumați de către Responsabilii de comunicare din cadrul Centrului ED Alba Iulia să realizeze un material de promovare/campanie a participării la alegerile europarlamentare (video sau fotografii inspirate de platformele web https://www.thistimeimvoting.eu/, https://www.what-europe-does-for-me.eu/ro/portal, https://europa.eu) care vor fi ulterior votate pe pagina de Facebook a Centrului de către cetățeni. Cele mai votate filmulețe/poze pe Facebook de încurajare a participării tinerilor/studenților la vot și vor fi premiate de către Centrul ED Alba Iulia. Regulamentul concursului va fi prezentat de către Reprezentanții Centrului către tinerii participanți cu ocazia organizării celor 4 cafenele publice și a celor 4 seminarii organizate în Alba, Sibiu, Brașov și Covasna de către Centrul ED Alba Iulia și va fi publicat pe website-ul Centrului și/sau pe pagina de Facebook a acestuia.


Europe Direct Alba Iulia


CONCURS “THIS TIME I’M VOTING”: https://edalba.ro/this-time-im-voting
REGULAMENT CONCURS: https://edalba.ro/regulament-voting
REGULAMENT CONCURS DOCUMENT PDF: https://edalba.ro/VotMai2019/Regulament-voting.pdf
PREMII: https://edalba.ro/premii-voting
CÂȘTIGĂTORI: https://edalba.ro/castigatori-voting


VOTEAZĂ / PARTICIPANȚI: https://edalba.ro/this-time-im-voting/?contest=gallery&contest_id=MjYx