Ce ar însemna/ce a însemnat pentru mine “Programul Erasmus Plus”

Ce ar însemna/ce a însemnat pentru mine “Programul Erasmus Plus”

Centrul Europe Direct Alba Iulia, din cadrul Fundației PAEM Alba, în colaborare cu Centrul de Relații Internaționale din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, vă invită să participați în perioada 17 octombrie – 20 noiembrie 2017, la concursul foto/video „Ce ar însemna/ce a însemnat pentru mine Programul Erasmus Plus?”.


REGULAMENT: (română)
LINK FIŞIER PDF AICI
ACT ADIŢIONAL PDF AICI

REGULATIONS: (english)
PDF FILE LINK HERE
ADDITIONAL PDF FILE HERE


Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul în mod unilateral şi respectând dispoziţiile legale în materie, prin întocmirea unui act adiţional la prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să fie făcute publice cu cel puţin o oră înaintea intrării în vigoare.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, participanții în cadrul Programului Erasmus Plus, care respectă condiţiile Regulamentului şi care urmează indicaţiile stipulate în acesta pentru a-şi valida participarea.
Dreptul de participare aparţine în exclusivitate participantului care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica un participant în cazul în care participarea acestuia este susceptibilă de fraudă. Participarea la Concurs implică acceptarea expresă a tuturor clauzelor Regulamentului.


DETALII:
1. Se va transmite o singura fotografie la o rezoluție înaltă (minim 2 MB, format JPEG sau similar) care să conțină una sau mai multe imagini (colaj), cu condiția sa fie incluse într-un singur document foto.
2. Sau, alternativ se va transmite un document video/videoclip cu o rezoluție ridicată (minim 720 P, format AVI sau similar) cu o lungime de maxim 3 minute.
3. Participanții la concurs pot forma, dacă doresc, echipe, pentru realizarea materialelor foto sau video, și se pot înscrie în concurs cu un singur material, sau foto sau video, după caz, sau individual sau ca și echipă.
4. Imaginile/video-urile pot fi realizate atât în mediul urban cât și rural, fiind acceptat orice fel de background. Se vor accepta inclusiv fotografii/video-uri de tip Selfie.
5. Materialele trimise vor fi realizate pe teritoriul României sau în oricare dintre celelalte țări membre ale Uniunii Europene, și vor fi realizate cu orice aparat de fotografiere (smartphone, aparat foto, sau altele).
6. Materialele transmise nu vor conține imagini care instiga la ura, violenta, sau comportamente antisociale.
7. Se acceptă și este încurajată utilizarea de programe de prelucrare a imaginilor de tipul Corel Photoshop sau similare.
8. Se va transmite un singur fișier/document cu numele realizatorului sau al echipei care a realizat materialul, un număr de telefon și o adresă de e-mail validă. Nu este permisă înlocuirea acestuia cu un alt fișier, odată transmis către organizatori.
9. Se va transmite fie un fișier de tip fotografie fie un fișier de tip videoclip la următoarea adresa de email: europedirect@apulum.ro. În cazul în care materialele depășesc limita, acestea se vor transmite prin alte modalități de transfer.
10. Termen limită de transmitere al pozelor sau al materialelor video: luni, 30 octombrie, ora 12:00.
11. Prin înscrierea la concurs, participanții își dau acordul pentru publicarea materialelor lor pe site-ul Centrului Europe Direct Alba Iulia, respectiv www.edalba.ro , precum și pe pagina de Facebook a Centrului sau prin intermediul oricăror alte instrumente/canale de comunicare utilizate de Centrul Europe Direct Alba Iulia, cu menționarea autorului/autorilor.


CÂŞTIGORII:
Câștigătorii pentru fiecare dintre cele două tipuri de materiale vor fi desemnați de un juriu format din Responsabilii de Comunicare ai Centrului ED Alba Iulia, membrii ai Centrului de Relații Internaționale din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, precum și din membrii ai Asociației Cartierul Creativ Carolina.
Pentru fiecare dintre cele două tipuri de materiale vor fi acordate 3 premii. Premiile se acordă în obiecte. Nu se va acorda suma de bani echivalentă.
Câștigătorii concursului vor fi anunțați oficial, iar evenimentul de premiere va avea loc la începutul lunii noiembrie 2017. Data exactă a ceremoniei de premiere va fi comunicată ulterior câștigătorilor pe mail și pe pagina de internet www.edalba.ro.


CENTRUL EUROPE DIRECT ALBA IULIA
Bucovinei nr. 6, Cod postal 510097, Loc. Alba Iulia, jud. Alba, Romania

tel: 0258-831999 / 0258-818488
fax: 0258-818488
orar: luni – vineri 09:00 – 17:00