Cafeneaua Publică – Tu ești parte din comunitate!

afis-001“Vrei să activezi comunitatea? Crezi că schimbarea începe de la tine? Noi propunem dialogul și colaborarea ca primi pași în descoperirea a ceea ce pot face tinerii în comunitatea în care trăiesc împreună cu cei care au impact asupra vieții comunității.
Credem că vocea tinerilor trebuie să fie ascultată acum, iar comunitatea e alcătuită din membrii săi: cetățeni de toate vârstele, reprezentanți ai autorităților locale și județene, firme, mass-media, etc.

Vino să îți spui părerea despre cum te poți implica în comunitate, să povestim despre ce nevoi ai tu și cei din jurul tău pentru a contribui la participarea în viața comunității în toate aspectele sale.

Acest eveniment se adreseză în mod deosebit tinerilor și totodată la eveniment așteptăm și persoane care lucrează sau vin în contact direct cu persoane tinere: reprezentanți ai școlilor și liceelor, autorităților publice, biblioteci, instituții pentru protecția copilului, case de cultură, firme cu angajați tineri, etc.

Evenimentul face parte din proiectul Dialog Structurat 2016 implementat la nivel național de către Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu direcțiile de sport și tineret și cu rețeaua de lucrători de tineret numită: tineREȚEA
DJST/ DSTMB organizează alături de lucrătorii de tineret din tineREȚEA Alba – Carmen Pauleti şi Andra Domşa, în data de 25.07.2016 la Spaţiile Ryma din cetatea Alba Iulia, evenimentul „Cafeneaua Publică – Tu ești parte din comunitate!”, inițiind procesul de consultare publică a actorilor locali implicați în lucrul cu tinerii din județul Alba.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până la data de 22.07.2016 la adresa de email andradomsa@gmail.com sau la numărul de telefon 0744 821384.”

fb.com/edalbaiulia