„Adopta un proiect” Competitie de proiecte dedicata ONG-urilor din domeniul social (octombrie-decembrie 2017)

„Adopta un proiect” Competitie de proiecte dedicata ONG-urilor din domeniul social (octombrie-decembrie 2017)

ING da startul Programului de acordare de finantari catre organizatiile non-guvernamentale, pentru sustinerea proiectelor in domeniile educatie pentru grupurile dezavantajate social si securitate sociala.

Astfel, se vor oferi sponsorizari cuprinse intre 15.000 si 50.000 de euro, initiativelor care au ca principali beneficiari persoanele aflate in situatii dificile (copii abandonati, persoane bolnave, batrani singuri, victime ale violentei, persoane afectate de calamitati naturale, persoane cu dizabilitati etc).

Programul se desfasoara in perioada 30 octombrie – 4 decembrie, sub forma unei competitii nationale de proiecte, iar valoarea totala a finantarilor oferite de ING Bank prin acest program este de 200.000 de euro.

Concursul de proiecte se va desfasura in urmatoarele etape:

Perioada de inscrieri a propunerilor de proiect (30 octombrie – 12 noiembrie), prin completarea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.ing.ro si trimiterea sa pe adresa de email sustainability@ing.ro, pana cel tarziu 12 noiembrie 2017, ora 23:59.
Etapa de jurizare/evaluare a proiectelor inscrise (13 noiembrie – 20 noiembrie)
Anuntarea proiectelor calificate in etapa urmatoare: 21 noiembrie (pe site-ul www.ing.ro)
Perioada de votare a proiectelor finaliste, de catre angajatii ING (22 noiembrie – 29 noiembrie)
Anuntarea castigatorilor: 4 decembrie 2017 (pe site-ul www.ing.ro).
Mai multe detalii despre procedura si formularele de inscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor, gasiti in Regulamentul programului.

Daca aveti intrebari, ne puteti scrie la adresa sustainability@ing.ro.