110 000 EUR – Roman – 2007-2015 – Sector: Inovarea în cadrul IMM-urilor

110 000 EUR – Roman – 2007-2015 – Sector: Inovarea în cadrul IMM-urilor

FURNIZARE DE TEHNOLOGIE PENTRU CAMPIONI
110 000 EUR – Roman – 2007-2015 – Sector: Inovarea în cadrul IMM-urilor

Aceasta este povestea unei companii mici din Regiunea de Nord-Est a României, care s-a extins pe plan global și aprovizionează cu produsele sale companii gigantice precum Boeing, Airbus și Renault.

Datorită finanțării UE, Ratis Serv a putut achiziționa echipamente și utilaje de înaltă calitate. Compania a înregistrat unul dintre cele mai mari succese ale sale în 2013, când a livrat piese pentru mașinile de Formula 1 marca Renault, dintre care una a câștigat campionatul mondial de Formula 1!


Ca parte a campaniei #investEU (http://europa.eu/investeu/home_en) DG REGIO a produs o nouă serie de fişe conţinând proiecte finanţate de Politica de coeziune a UE. Pentru fiecare stat membru proiecte noi şi inovative sunt evidenţiate, cu scopul conştientizării de către populaţie a modului în care politica crează locuri de muncă, creştere economică şi îmbunătăţeşte viaţa cetăţenilor.


Succesele precedente sunt detaliate aici, unde poate fi găsită şi evaluarea perioadei 2007-2013: http://europa.eu/!MP84Gp.
Alte fişe, ce detaliază proiecte de succes din perioada 2014-2020, pot fi găsite aici: http://europa.eu/!Wj87bK.


Amintim faptul că în cadrul campaniei “EU in my Region“, începute în această săptămână şi care se întinde pe tot parcursul lunii mai, sute de proiecte îşi deschid porţile pentru public; acestea pot fi găsite pe această hartă interactivă. De asemenea, competiţiile foto şi de blogging sunt organizate pe parcursul întregii veri, pentru ca persoanele interesate să îşi poată împărtăşi experienţele. Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite aici.


sursa: Departamentul de Comunicare şi Reţele / Reprezentanţa Comisiei Europene în România